Închide
Curata totÎnchide
Coșul dvs. este gol în prezent.
Total
0,00 lei

Contactează-ne

Informațiile noastre

Dragă client,

ByElva se transformă din anul 2023 în HADEPO, un magazin online menit să aducă clienților săi prețuri en gross și produse de calitate superioară.

Pe lângă îmbrăcăminte, încălțăminte, articole de birotică avem în portofoliul nostru și servicii de personalizare al produselor prin cele mai moderne tehnologii: serigrafie, termotransfer, broderie, gravură, sublimare și așa mai departe.

Cantitatea minimă pentru personalizare este de 10 produse textile și 50 pentru produsele mici de birotică (pixuri, brelocuri, etc.)

Oferta noastră de preț diferă în funcție de cantitate, tipul de personalizare, dimensiunea imprimeului dorit și numărul de culori al acestuia.

Livrarea se va face prin firmele de curierat cunoscute din țară.

Pentru a primi o ofertă de preț pentru personalizare sau achiziționarea en gross a produselor noastre, vă rugăm să ne contactați la adresele de mai jos.

Cu stimă,

echipa HADEPO

Adresa noastră:

Str. Văleni, nr. 145, Ploiești, Prahova

Telefon

+4 0741128455

Ore de lucru:

5 zile pe săptămână lucrătoare de la ora 09:00 până la 17:00.

Trimiteți-ne un mesaj!

Pentru a cere o ofertă de preț vă rugăm să ne furnizați următoarele informații: codul produsului, mărimea, culoarea, cantitatea și pentru personalizare: tipul de personalizare dorit și numărul de culori al logo-ului dumneavoastră și noi vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil! Vă mulțumim!